Telefonisch contact? Bel: 050-3140900 of mail: sales@sajet.com
U heeft niets in uw winkelwagen.

Flora en Fauna

Binnen ons brede thema flora en fauna vindt u de mooiste handwerkarikelen van alle jaargetijden. zo zijn er prachtige afbeeldingen met kleurrijke bloemen, bonte vogels en winterse bostaferelen. Op deze pagina koopt u onder andere kruissteekkussens, borduurpakketen en knoopkussens. Maar ook unieke handtassen, vloerkleden en tafellopers ontbreken niet in het ruime assortiment flora en fauna. Ontdek zelf de verschillende artikelen en afbeeldingen en vindt uw eigen favoriet.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 1045 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 1045 in totaal

Of het nou gaat om een kussen, een tafelloper of om een wandkleed een werk door uzelf gehaakt of geborduurd is altijd origineel en mooi. Met onze diverse handwerkartikelen geeft u uw interieur een eigen uitstraling. En natuurlijk is het maken van van een borduur- of knoopwerk net zo leuk als het eindresultaat. Daarnaast zijn onze handwerkartikelen ook zeer geschikt om cadeau te doen, voor een cadeautje met een persoonlijk tintje.

Al onze handwerkartikelen zijn altijd voordelig geprijsd en in ons ruime assortiment vindt u altijd alles om direct aan de slag te gaan. Neem ook eens een kijkje op onze Sale pagina, hier vindt u artikelen met extra hoge korting die slechts tijdelijk nog verkrijgbaar zijn. Heeft u het artikel gevonden wat u zocht? Bestellen gaat eenvoudig in een paar klikken online en u kunt in onze webshop veilig online betalen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.